Ondersteuning kerkdienst
Het Beamerteam heeft tot doel de kerkdienst te ondersteunen door de liturgie te tonen op een projectiescherm.
Het is ter ondersteuning maar niet ter vervanging van het Liedboek.
Voorafgaand aan de dienst worden algemene mededelingen getoond. Specifieke mededelingen worden afgekondigd door de ouderling van dienst, deze worden niet getoond.

Het Beamerteam „bemant‟ de beamer standaard tijdens de ochtend diensten. Overige diensten kunnen op verzoek worden ondersteund. Het Beamerteam zal nagaan of zij hieraan gehoor kan geven.

 
Aanleveren liturgie en wijkmededelingen
Het aanleveren van de liturgie en de algemene wijkmededelingen op donderdag voor 19:00 uur. Het mail adres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Predikanten kunnen ook plaatjes en filmpjes aanleveren die bijvoorbeeld tijdens de preek getoond kunnen worden.
De Werkgroep Communicatie bepaalt of de wijkmededelingen geplaatst kunnen worden qua inhoud.
De “opmaker “ bepaalt of hetgeen is aangeleverd plaatsbaar is, het opmaken van de kerkdienst is best veel werk, er kan dan ook niet vanuit worden gegaan dat de opmaker allerlei lay-out zaken moet gaan doen van wijkmededelingen. Het materiaal kan het beste worden aangeleverd in powerpoint-formaat (ppt of pptx), ook jpg, gif, bmp formaten zijn prima. Richtlijnen voor mededelingen zijn: - Niet te veel tekst, maar een korte bondige boodschap - Plaatjes ter ondersteuning van de boodschap - Beperken tot 1 powerpointslide - GEEN tekst-formaten (zoals bv Microsoft Word) - Materiaal aanleveren in de week voorafgaand aan de dienst wanneer het getoond moet worden.
 
Ondersteuning geluid
Tijdens de kerkdienst kan ook gebruik gemaakt worden door de predikant of commissies die een bijdrage leveren aan de kerkdienst van beeld en geluid. De opmaker kan dit verwerken in de opmaak van de kerkdienst. LET OP! Geluidsondersteuning wordt door anderen gedaan en moet separaat worden afgesproken via de koster.