logo

 

In mei 2020 is binnen de Oase, onder de naam “Geloof in Herstel” , een nieuwe vorm van pastorale hulpverlening gestart. Deze hulpverlening richt zich op drie mogelijke probleemgebieden:

  1. Mensen die problemen ervaren met zichzelf. Denk bijvoorbeeld aan: worstelen met emoties en/of ongewenste gedachten, worstelen met gebeurtenissen en herinneringen uit uw verleden, problemen ervaren met uw zelfbeeld, het hebben van stress.

  2. Mensen die problemen ervaren in relatie tot anderen. Denk bijvoorbeeld aan problemen ervaren in uw relaties, ervaren van opvoedproblemen, belemmeringen ervaren in aangaan en/of onderhouden van contacten.

  3. Mensen die problemen ervaren in relatie tot God. Denk bijvoorbeeld aan het zoeken van zingeving, zoeken naar God of een passend Godsbeeld.

Bij “Geloof in herstelzijn vier mensen betrokken die opgeleid zijn als hulpverlener en- of ervaring hebben in de hulpverlening en het coachen van mensen.

Wij kunnen een tijdje met u meelopen om u te helpen.

Iedereen die met vraagstukken rondloopt, daar verandering in zoekt en er op eigen kracht niet uit komt, kan contact zoeken met “Geloof in Herstel”.

Wilt u zich aanmelden, meer weten, of heeft u vragen; Neem gerust contact met ons op. Door hier te klikken voor het contactformulier. Of u stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ook kunt u bellen met 0512-511209.